Menu Sluiten

Schrankladers


Schrankladers

Informatie over schrankladers.

Wat is een een schranklader.

De eerste Bobcat was een schranklader, een soort shovel waarbij het sturen gaat doordat de wielen aan de linkerzijde en rechterzijde in tegengestelde richting draaien zoals het principe van een tank. De naam Bobcat staat in de bouwwereld synoniem voor schranklader.

Een schranklader is een machine met hijsarm, vaste carrosserie, motor, installatie van verschillende geslachten, flexibele bediening, onafhankelijk rijden aan beide zijden, vermogen, belasting en belastingsverdeling.

Een betrouwbare verdeler van kwalitatieve schrankladers is Komatsu.

Een schranklader wordt vaak ingezet op bouwterreinen en heeft een unieke stuurmodus en maken, gebruik van het snelheidsverschil tussen de twee zijden van de wiellijn om voertuigbesturing te realiseren.

Een schranklader heeft vele accessoires en snelschakelfuncties.

Er zijn twee soorten tillen, boog heffen en verticale tillen. De hoogste hefhoogte van de hefinrichting bevindt zich in het midden van het hefpad, zodat deze apparaten meer geschikt zijn voor werkzaamheden op lage en middenhoogte, zoals het laden van lage trechter of mobiele sprinkler.

De hefhoogte van de verticale hefinrichting kan het hoogste punt van het hefpad bereiken, dat geschikt is voor het laden van hoge plaatsen zoals vrachtwagens.

Het is een compacte machine op rupsbanden of op wielen met speciale apparatuur voor laden en lossen.

Ze onderscheiden zich door hun compactheid, worden gebruikt in de bouw, voor service aan transportbedrijven om te laden en worden actief gebruikt in magazijnen.

Info over schrankladers

De discipline van Schrankladers

In de bouw zet men schrankladers in voor graafwerkzaamheden en sorteren.Afhankelijk van de doelgroep heeft elke schranklader zijn specifieke kenmerken en eigenschappen.De eigenschappen van hun schrankladers zijn duurzaamheid, wendbaarheid, compactheid en sterk. Bovendien zijn ze  eenvoudig te bedienen en hebben ze een grote hoeveelheid aan aanbouwdelen beschikbaar.

Meer info over schrankladers nu op komatsu.vanlootechnics.be.

Tags

Blog Over Komatsu Schrankladers | Info Over Komatsu Schrankladers | Komatsu Schrankladers Belgie | Komatsu Schrankladers Regio Balen | Komatsu Schrankladers | Prijzen Komatsu Schrakladers | Schrankladers |